Inainte de a utiliza sau obtine orice materiale, informatii, servicii prin intermediul acestui magazin online, va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile. Aceste prevederi se completeaza si cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului GlamBazaar (glambazaar.ro). 

Site-ul GlamBazaar (glambazaar.ro) este operat de societatea Jopa Bijoux SRL, cu sediul in Str. 11, nr 16, Ilfov, 1 Decembrie, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul : j23/613/2016. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului GlamBazaar (glambazaar.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si GlamBazaar (glambazaar.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Starea produsului trebuie sa fie aceeasi ca in momentul primirii astfel incat sa poata fi comercializat din nou. Defectele de constructie trebuie notificate in scris in 7 zile de la primirea coletului. Suma platita pe produse este returnata, prin transfer bancar, intr-un cont trimis de client in termen de 10 zile de la primirea coletului retur.

Administratorul GlamBazaar (glambazaar.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 


Garantie

Bijuteriile GlamBazaar sunt produse de S.C. Jopa Bijoux S.R.L. cu sediul in str 11, nr 16, 1 Decembrie, Ilfov, avand CUI 31238780, J23/613/2016, detinatoare a Autorizatiei eliberata de ANPC, Nr: 8780 pentru efectuarea de operatiuni cu metale pretioase si pietre pretioase.

Toate bijuteriile au o garantie de 6 luni de zile (specificata in certificatul de garantie si autenticitate care insoteste fiecare produs). In acest timp, daca (spre exemplu) o bratara se rupe din cauza manipularii incorecte sau unui inel ii cade piatra, pastrati toate piesele intr-o cutiuta, trimiteti un email catre contact@GlamBazaar.ro cu datele dvs de identificare (nume, email, telefon) si produsul pe care l-ati comandat ca sa va putem identifica comanda (NU este nevoie de factura, certificat sau de ambalajul original). Va sunam si apoi va trimitem un curier care sa ridice cutiuta cu piesele de la dvs, executam reparatia (spre exemplu refacem bratara) si va trimitem coletul inapoi cu bijuteria reparata. Nu veti plati nimic pentru toate aceste operatiuni (nici reparatia si nici transportul dus-intors). Ca sa fie clar ne repetam: in timpul primelor 6 luni de la achizitie este gratuita orice raparatie cat si transportul pana la noi si inapoi la dvs.

Dupa cele 6 luni de garantie va oferim in continuare reparatii gratuite la bijuteriile create de GlamBazaar cu mentiunea ca veti achita dvs transportul dus-intors.

Durata de viata a bijuteriilor poate fi extinsa si prin ingrijire corespunzatoare. Pentru aceasta aveti mai multe informatii in certificatele de garantie in sectiunea "Indicatii de intretinere si de folosire" si prin actiuni simple cum ar fi sa nu purtati o bijuterie la spalat vase sau in baie la dus. Chimicalele sunt foarte daunatoare atat metalelor pretioase cat si pietrelor naturale.

Ne dorim foarte mult sa purtati cu placere creatiile noastre si sa va bucurati de bijuteriile GlamBazaar cat mai mult timp posibil. Daca aveti orice intrebare sau problema nu ezitati sa ne contactati pe contact@GlamBazaar.ro sau la telefoanele 0729 087 887 / 021 780 60 12.


Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. GlamBazaar (glambazaar.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului GlamBazaar (glambazaar.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii GlamBazaar (glambazaar.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul GlamBazaar (glambazaar.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului GlamBazaar (glambazaar.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@glambazaar.ro