Transport si retururi

Transport

Comenzile pe GlamBazaar.ro se livreaza prin:
FanCourier (Curier rapid) * - Livrare in orice localitate (sat, comuna sau oras) din Romania in 1-2 zile. Costul transportului este 19 RON. 
Livrare este gratuita pentru comenzile mai mari de 99 RON

* comenzile venite pana in ora 12 pleaca in aceeasi zi si ajung la dvs in ziua urmatoare. Comenzile venite dupa ora 12 pleaca in ziua urmatoare si ajung in a 2-a zi de la comanda. In perioadele aglomerate cum ar fi Decembrie sau Februarie-Martie pot aparea intarzieri datorate volumului mare de comenzi.

Costul de 9 lei este valabil pentru orice localitate (oras, comuna sau sat) din Romania dar in cazul localitatilor in care numarul de km suplimentari de la curieri cresc costul livrarii considerabil, ne rezervam dreptul sa crestem tariful perceput pentru livrare. In aceste situatii vom comunica acest cost si vom face livrarea doar in urma primirii acordului din partea clientului pentru extracost.

Politica de retur

  • produsele pot fi returnate in 30 de zile
  • nu va trebuie un motiv pentru retur, doar ca produsele sa poata fi revandute (sa nu fie deteriorate)
  • trimiteti un email pe contact@glambazaar.ro cu solicitarea de retur si un cont iban/nume pentru transfer
  • costul transportului de retur este suportat de dvs (va trimitem noi un agent FanCourier sa ridice coletul - cost 13 lei). In cazul in care localitatea dvs este in afara ariei de acoperire a FanCourier, costul va fi diferit si va va fi comunicat in momentul solicitarii returului. Alternativ puteti trimite dvs prin orice curier, dar nu prin Posta Romana. Daca optati sa trimiteti cu un alt curier nu puneti cu ramburs, deoarece coletul va fi refuzat.
  • banii va vor fi returnati in contul de card furnizat de dvs, dupa ce primim si verificam produsele. 
  • Atentie: magazinul GlamBazaar nu ofera serviciul de schimb gratuit. In cazul in care doriti sa schimbati un produs achizitionat cu un altul nou se face intai retur conform procedurii de mai sus doar ca suma nu se transfera in cont ci se scade din comanda urmatoare.

Garantie

GlamBazaar este un magazin online operat de S.C. Jopa Bijoux S.R.L. cu sediul in str 11, nr 16, 1 Decembrie, Ilfov, avand CUI 31238780, J23/613/2016, detinatoare a Autorizatiei eliberata de ANPC, Nr: 8780 pentru efectuarea de operatiuni cu metale pretioase si pietre pretioase. 

Toate bijuteriile au o garantie de 6 luni de zile (specificata in certificatul de garantie si autenticitate care insoteste fiecare produs). In acest timp, daca (spre exemplu) o bratara se rupe din cauza manipularii incorecte sau unui inel ii cade piatra, pastrati toate piesele intr-o cutiuta, trimiteti un email catre contact@GlamBazaar.ro cu datele dvs de identificare (nume, email, telefon) si produsul pe care l-ati comandat ca sa va putem identifica comanda (NU este nevoie de factura, certificat sau de ambalajul original). Va sunam si apoi va trimitem un curier care sa ridice cutiuta cu piesele de la dvs, executam reparatia (spre exemplu refacem bratara) si va trimitem coletul inapoi cu bijuteria reparata. Nu veti plati nimic pentru toate aceste operatiuni (nici reparatia si nici transportul dus-intors). Ca sa fie clar ne repetam: in timpul primelor 6 luni de la achizitie este gratuita orice raparatie cat si transportul pana la noi si inapoi la dvs.

Dupa cele 6 luni de garantie va oferim in continuare reparatii gratuite la bijuteriile create de GlamBazaar cu mentiunea ca veti achita dvs transportul dus-intors. 

Durata de viata a bijuteriilor poate fi extinsa si prin ingrijire corespunzatoare. Pentru aceasta aveti mai multe informatii in certificatele de garantie in sectiunea "Indicatii de intretinere si de folosire" si prin actiuni simple cum ar fi sa nu purtati o bijuterie la spalat vase sau in baie la dus. Chimicalele sunt foarte daunatoare atat metalelor pretioase cat si pietrelor naturale. 

Ne dorim foarte mult sa purtati cu placere creatiile noastre si sa va bucurati de bijuteriile GlamBazaar cat mai mult timp posibil. Daca aveti orice intrebare sau problema nu ezitati sa ne contactati pe contact@GlamBazaar.ro sau la telefoanele 0787 375 457 / 021 780 60 12.