Transport si retururi

Transport

Comenzile pe GlamBazaar.ro se livreaza prin:
GLS Romania (Curier rapid) * - Livrare in orice localitate (sat, comuna sau oras) din Romania in 1-2 zile. Costul transportului este 9 RON **. 
Livrare este gratuita pentru comenzile mai mari de 199 RON

* comenzile venite pana in ora 12 pleaca in aceeasi zi si ajung la dvs in ziua urmatoare. Comenzile venite dupa ora 12 pleaca in ziua urmatoare si ajung in a 2-a zi de la comanda. In ziua livrarii veti primi un SMS cu numarul de telefon al agentului GLS care va face livrarea si un interval de 3 ore in care va fi facuta livrarea. Daca nu puteti fi gasiti in intervalul respectiv, va rugam sa sunati agentul la numarul din sms si sa stabiliti o alta data de livrare. Costul de 9 lei este valabil pentru orice localitate (oras, comuna sau sat) din Romania. 
** Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 50 de lei, pentru a asigura aceeasi calitate a ambalarii si protejarii produselor, taxa de transport este de 20 de lei (indiferent de localitate).


Politica de retur

  • produsele pot fi returnate in 30 de zile
  • nu va trebuie un motiv pentru retur, doar ca produsele sa poata fi revandute (sa nu fie deteriorate)
  • trimiteti un email pe contact@glambazaar.ro cu solicitarea de retur si un cont iban/nume pentru transfer
  • costul transportului de retur este suportat de dvs (va putem ajuta trimitand noi un agent GLS sa ridice coletul - cost 20 lei). Puteti trimite prin orice curier dar nu se mai accepta trimiterile prin Posta Romana. 
  • banii va vor fi returnati in contul de card furnizat de dvs, dupa ce primim si verificam produsele
  • daca doriti se poate face si schimb, adica sa primiti alt produs in schimbul primului. In acest caz va trimitem noul produs si il dati pe cel vechi la schimb curierului. Trimiteti email pe contact@glambazaar.ro cu solicitarea dvs. Atentie: schimb se face o singura data. A doua oara puteti solicita doar retur. 

Garantie

GlamBazaar este un magazin online operat de S.C. Jopa Bijoux S.R.L. cu sediul in str 11, nr 16, 1 Decembrie, Ilfov, avand CUI 31238780, J23/613/2016, detinatoare a Autorizatiei eliberata de ANPC, Nr: 8780 pentru efectuarea de operatiuni cu metale pretioase si pietre pretioase. 

Toate bijuteriile au o garantie de 6 luni de zile (specificata in certificatul de garantie si autenticitate care insoteste fiecare produs). In acest timp, daca (spre exemplu) o bratara se rupe din cauza manipularii incorecte sau unui inel ii cade piatra, pastrati toate piesele intr-o cutiuta, trimiteti un email catre contact@GlamBazaar.ro cu datele dvs de identificare (nume, email, telefon) si produsul pe care l-ati comandat ca sa va putem identifica comanda (NU este nevoie de factura, certificat sau de ambalajul original). Va sunam si apoi va trimitem un curier care sa ridice cutiuta cu piesele de la dvs, executam reparatia (spre exemplu refacem bratara) si va trimitem coletul inapoi cu bijuteria reparata. Nu veti plati nimic pentru toate aceste operatiuni (nici reparatia si nici transportul dus-intors). Ca sa fie clar ne repetam: in timpul primelor 6 luni de la achizitie este gratuita orice raparatie cat si transportul pana la noi si inapoi la dvs.

Dupa cele 6 luni de garantie va oferim in continuare reparatii gratuite la bijuteriile create de GlamBazaar cu mentiunea ca veti achita dvs transportul dus-intors. 

Durata de viata a bijuteriilor poate fi extinsa si prin ingrijire corespunzatoare. Pentru aceasta aveti mai multe informatii in certificatele de garantie in sectiunea "Indicatii de intretinere si de folosire" si prin actiuni simple cum ar fi sa nu purtati o bijuterie la spalat vase sau in baie la dus. Chimicalele sunt foarte daunatoare atat metalelor pretioase cat si pietrelor naturale. 

Ne dorim foarte mult sa purtati cu placere creatiile noastre si sa va bucurati de bijuteriile GlamBazaar cat mai mult timp posibil. Daca aveti orice intrebare sau problema nu ezitati sa ne contactati pe contact@GlamBazaar.ro sau la telefoanele 0787 375 457 / 021 780 60 12.Cum arata coletul pe care il veti primi?
Curierul GLS transporta plicurile separat de colete pentru extraprotectie. Bijuteriile sunt ambalate in plicuri antisoc cu bule de protectie. Continut: produsele ambalate individual, factura si cate un certificat de garantie/autenticitate pt fiecare bijuterie.

Error: Embedded data could not be displayed.