Set Piatra Soarelui maro si jad galben

Piatra Soarelui
269,00 RON
.
Piatra Soarelui
Stoc 3
Cod produs - SKU ST1-2310-21
EAN 5949128120076
Stoc limitat

Descriere

Set Piatra Soarelui maro si jad galben
Compozitie:
- onix model rondele de 6x3 mm, onix sferic de 8 mm si 10 mm

- jad galben model butoias, dimensiune 26x15 mm

- insertii rondele metalice, tortite inchise cercei si sistem inchidere carabina din otel inoxidabil

Lungime colier: 54 cm cu lantisor de prelungire de 6 cm
Dimensiune cercei: lungime 3,8 cm, latime 1 cm

Detalii

SKU
ST1-2310-21
EAN
5949128120076
Categorii
Pentru
Femei
Info suplimentar
Bijuteriile GlamBazaar sunt insotite de certificat de garantie si autenticitate, alaturi de instructiuni de intretinere.
Ambalaj
Cutie Cadou
Detalii
Bijuteria este lucrata manual.
Brand
GlamBazaar
Tip produs
Set
Pietre
Jad, Piatra Soarelui
Culoare
Galben, Maro
Lungime
54 cm
Material
Inox
Tip
set bijuterii handmade cu pietre naturale
Inchidere
Lobster, Leverback
Diametru inel
nu este cazul

Descriere brand

Piatra Soarelui este un talisman de protectie pe toate planurile. Este un bun antidepresiv si rezoneaza cu chakra Plexului Solar, eliminand emotiile refulate. Stimuleaza calitatile de lider, aducand forta si autoritate. Daca ai tendinta de a lasa lucrurile de azi pe maine, Piatra Soarelui va inlatura aceasta obisnuinta. Piatra Soarelui e piatra oamenilor cu chef de viata si de munca, aducand purtatorului optimism si entuziasm.

Proprietati geologice ale Pietrei Soarelui

Piatra Soarelui e o varietate de feldspat plagioclaz cu irizatii metalice. Exista doua tipuri de Piatra Soarelui, la prima irizatiile sunt date de cristalele mici de hematit incluse in masa pietrei, la a doua irizatiile sunt date de bucatele de cupru


Proprietati metafizice ale Pietrei Soarelui

Legenda spune ca, in vechime, Piatra Soarelui era foarte apreciata de magicieni fiind considerata "un colt de Soare" datorita sclipirii caracteristice. Era utilizata in ritualuri ce invocau forta Soarelui, fiind asociata cu puterea si bogatia. Piatra Soarelui a fost asociata si cu Pasarea Phoenix, care a aparut la primul rasarit de Soare. Piatra Soarelui si Piatra Lunii sunt adesea folosite impreuna in timpul ritualurilor de la Solstitii.

Fie ca sunt pozitionate pe altar sau sunt purtate ca talismane de preoti -Piatra Soarelui- si de preotese - Piatra Lunii-, se creeaza astfel atributele de putere dintre planurile fizic, psihic si spiritual.

Ingrijirea si purificarea Pietrei Soarelui

Se curata sub jet de apa calda si se incarca la soare pentru cateva ore... mai jos gasiti cateva bijuterii lucrate manual cu Piatra Soarelui. Pentru toate produsele cu Piatra Soarelui de pe GlamBazaar intrati aici ».

Pentru a alege o alta piatra naturala intrati aici »