Brosa ac de siguranta supradimensionat margele cloisonne

62,00 RON 92,00 RON
.
Stoc 4
Cod produs - SKU BO8-3009-21
EAN 5949128119339
Stoc limitat

Descriere

Brosa model ac de siguranta supradimensionat cu margele cloisonne
Compozitie: aliaj metalic pe baza de alama, fara nichel si cadmiu, culoare argintiu inchis (nu oxideaza)
Decorat cu: margele cloisonne, dimensiuni 8 si 10 mm

Dimensiuni brosa: lungime 70 mm, latime 40 mm, grosime ac 1,5 mm

Detalii

SKU
BO8-3009-21
EAN
5949128119339
Categorii
Brand
Pentru
Femei
Info suplimentar
Bijuteriile GlamBazaar sunt insotite de certificat de garantie si autenticitate, alaturi de instructiuni de intretinere.
Ambalaj
Cutie Cadou
Detalii
Bijuteria este lucrata manual.
Brand
GlamBazaar
Tip produs
Brosa
Pietre
Cloisonne
Culoare
Multicolor
Tip
Brosa handmade
Inchidere
Tija si anou

Descriere brand

Scurta istorie a tehnicii Cloisonne


Cloisonne este o tehnica de emailare prin care delicate filamentele de aur, arama, argint, cupru sau alte metale - sunt lipite de suprafata unui obiect pentru a scoate în evidenta un model care este apoi umplut cu pasta de smalt. Dupa aceea, obiectul este tinut pe foc si lustruit.

Cele mai vechi exemple ale acestei tehnici sunt inelele miceniene din secolul 13 î.Hr. Tehnica cloisonne si-a atins punctul maxim de înflorire în vremea Imperiului Bizantin. Cloisonne-ul chinezesc era produs la scara larga în timpul dinastiilor Ming si Quing, iar în Japonia cloisonne-ul era popular în timpul perioadelor Edo si Meiji.

Cel mai important exemplu de tehnica cloisonne a secolului 20 o reprezinta obiectele costisitoare realizate din aur, email si pietre pretioase de catre Carl Faberge. Prin tehnica cloisonne se realizeaza, în general, obiecte de dimensiuni mici, cum ar fi bijuterii, casete de bijuterii, sticlute de parfum si ceasuri. La producerea acestora se folosesc materialeca arama, cupru, bronz, aur si argint.

.. mai jos gasiti cateva bijuterii lucrate manual cu Cloisonne. Pentru toate produsele cu Cloisonne de pe GlamBazaar intrati aici ».

Pentru a alege o alta piatra naturala intrati aici »