Transport si retururi

GlamBazaar (BijuteriiHandmade.ro) (glambazaar.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

  • FAN Courier*, Livrare in 1-2 zile, 9 RON, Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 199 RON
  • Posta Romana**, Livrare in 3-5 zile, 7 RON, Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 149 RON
  • Posta Romana (International)*** - livrari in Uniunea Europena, Livrare in 6-10 zile, 25 RON, Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 399 RON

* comenzile cu livrare prin FanCourier venite pana in ora 13 pleaca in aceeasi zi si ajung la dvs in ziua urmatoare. Comenzile venite dupa ora 13 pleaca in ziua urmatoare si ajung in a 2-a zi de la comanda. La livrarea prin FanCourier veti fi contactat telefonic de curier si, daca nu veti fi gasit, va reveni in alta zi. Atentie: costul de 9 lei este valabil doar pentru localitatile din aria de acoperire FanCourier. Pentru alte localitati se opteaza pentru Posta romana sau se achita (la cerere) taxa de km suplimentari a FanCourier.

** comenzile cu livrare prin Posta Romana venite pana in ora 17 pleaca a 2-a zi. Timpul in care ajung la dvs depinde de Localitate si Judet dar nu depaseste (de obicei) 4 zile de la plecarea coletului. Livrarea se face la oficiul postal de care apartineti. Atentie: La livrarea prin Posta Romana coletul nu va vine la serviciu sau in alta locatie. Postasul va lasa fluturasul la adresa mentionata si mergeti sa ridicati coletul de la Oficiul Postal. Pentru cei de la oras este foarte probabil sa vi se solicite ca adresa din comanda sa fie cea din actul de identitate.

*** Pentru mai multe informatii despre livrari in Uniunea Europeana click aici ยป

Confirmare telefonica: Toate comenzile sunt confirmate telefonic. Daca nu raspundeti la telefonul furnizat la plasarea comenzii 2 zile la rand, comanda dvs este anulata.

Politica de retur

  • produsele pot fi returnate in 30 de zile
  • nu va trebuie un motiv pentru retur, doar ca produsele sa poata fi revandute (sa nu fie deteriorate)
  • costul transportului de retur este suportat de dvs (va putem ajuta trimitand noi un agent FanCourier sa ridice coletul) sau puteti sa trimiteti prin Posta Romana (un pic mai ieftin)
  • banii va vor fi returnati intr-un cont de card pe care ni-l furnizati dvs, imediat ce primim si verificam produsele

  • Garantie: dupa cele 30 de zile in care puteti returna produsele, ele beneficiaza de Garantie 6 luni. Deci daca aveti nevoie de reparatii (in cazul in care o bijuterie s-a deteriorat din cauza manevrarii incorecte), pastrati piesele/pietrele, va trimitem un agent FanCourier si va costa doar transportul, reparatia fiind executata de noi fara cost aditional (evident in masura in care produsul este reparabil).
  
  
  
  
  
   
 
Informatii utile
Termeni si conditii
Confidentialitate
Marturiile clientilor
Feed-uri RSS
Politica de Cookies
 
Plata si livrare
Cum cumpar
Cosul meu
Metode de plata
Transport si retururi
Livrari in UE (diaspora)
 
Asistenta
Contacteaza-ne
Intrebari frecvente
Harta site
ANPC
 
Cont client
Inregistrare
Recuperare parola
Istoric comenzi