Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului GlamBazaar (glambazaar.ro).

Site-ul GlamBazaar (glambazaar.ro) este operat de societatea Jopa Bijoux SRL, cu sediul in Str. 11, nr 16, Ilfov, 1 Decembrie, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J23 /613 /2016.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe GlamBazaar (glambazaar.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii GlamBazaar (glambazaar.ro) in urmatoarele scopuri:
  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea GlamBazaar (glambazaar.ro) si a tertilor cu care GlamBazaar (glambazaar.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe GlamBazaar (glambazaar.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar GlamBazaar (glambazaar.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email webmaster@example.com/span>.
  
  
  
  
  
   
 
Informatii utile
Termeni si conditii
Confidentialitate
Marturiile clientilor
Feed-uri RSS
Politica de Cookies
 
Plata si livrare
Cum cumpar
Cosul meu
Metode de plata
Transport si retururi
Livrari in UE (diaspora)
 
Asistenta
Contacteaza-ne
Intrebari frecvente
Harta site
ANPC
 
Cont client
Inregistrare
Recuperare parola
Istoric comenzi
Produse favorite