Bijuterii Margele Lampwork

Legenda spune ca arta de a face margele a fost descoperita când cineva a scapat din greseala sticla în foc. O data cu inventarea cuptorului cu forma de stup, s-a îmbunatatit tehnica modelarii sticlei, dar aceasta a fost cu adevarat revolutionta când s-a început folosirea tuburilor de sticla si a cuptoarelor.

Tehnica Lampwork a fost inventata în secolul 15 când s-a descoperit ca sticla poate fi topita suflând aer în foc cu ajutorul unei lampi de gaz. Sticlarii din acea perioada îsi foloseau propria suflare pentru a introduce aerul cu jutorul unui tub. Datorita acestei tehnici primitive de a sufla aer printr-un tub în flacari, sticlarii nu puteau sa foloseasca metoda Lampwork pentru mult timp. Odata cu inventarea pompei de aer, s-a reusit introducerea aerului în foc în mod constant.

Miezul margelei se facea din sticla topita la temperaturi foarte mari, un proces industrial la scara larga dominat de barbati. Decorarea multicolora si delicata era adaugata în general de femei, lucrând acasa, cu ajutorul unei lampi de gaz sau unei lampi de spirt ca sa reîncalzeasca miezul margelelor si fâsiile subtiri de sticla folosite pentru decorarea acestora. Acesti oameni erau platiti pentru fiecare margea ce iesea din mâinile lor.

.. mai jos gasiti cateva bijuterii lucrate manual cu Margele Lampwork. Pentru toate produsele cu Margele Lampwork de pe GlamBazaar intrati aici ».

Pentru a alege o alta piatra naturala intrati aici »

Marturiile clientilor (2010-2018)

Error: Embedded data could not be displayed.
  
  
  
  
  
   
 
Informatii utile
Termeni si conditii
Confidentialitate
Marturiile clientilor
Feed-uri RSS
Politica de Cookies
 
Plata si livrare
Cum cumpar
Cosul meu
Metode de plata
Transport si retururi
Livrari in UE (diaspora)
 
Asistenta
Contacteaza-ne
Intrebari frecvente
Harta site
ANPC
 
Cont client
Inregistrare
Recuperare parola
Istoric comenzi